کافی نت مهدی
کافی نت مهدی ارائه دهنده کلیه خدمات اینترنتی
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, توسط مهدی |

تاریخی ترین دانشگاه های جهان


اگرچه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های مشهور طی قرن‌ها دچار تحولات محسوسی شده‌اند، با این حال تمامی آنها شهرت خود را مدیون قدمت تاریخی هستند که در آن بنا شده‌اند


تاریخی‌ترین دانشگاه‌های جهان را بشناسیم


افکار-  از سال ۱۰۸۸ میلادی تحصیلات عالی در گوشه و کنار جهان به طور گسترده‌ای توسعه یافته و دامنه وسیع‌تری از رشته‌ها، استادان، کارکنان و دانشجویان را در بر گرفت که این مسئله خود گواه این است که این تغییرات بنیادین مرهون دانشگاه‌هایی است که منشاء اصلی بنیانگذاری دانشگاه‌های امروز بوده اند. با این حال در ورای این حقیقت، این دانشگاه‌ها هر کدام به نوبه خود نقش فعالی در شکل دادن تاریخ جهان ایفا کرده‌اند.

در این گزارش به نقل از پایگاه اینترنتی آنلاین کالج، ۱۰ دانشگاه تاریخی دنیا را به شما معرفی می‌کنیم.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, توسط مهدی |

دانلود بازی معروف GTA برای گوشی های نوکیا

 

بازی پر طرفدار و معروف GTA را در این پست از وبلاگ کافی نت مهدی، برای موبایل شما عزیزان آماده دریافت کرده ایم.این بازی جدید با فرمت جاوا و در سایز ۳۲۰×240 می باشد.امید است با دریافت این بازی و نصب بر روی موبایل خود لذت ببرید.

 



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, توسط مهدی |

دستگاه سیکلوترون

 


سیکلوترون یک شتاب دهنده ذرات اتمی و زیر اتمی است. وقتی ذره شتاب دار می شود انرژی کسب می کند. دستگاه سیکلوترون می تواندبه ذرات باردار تا انرژیهای نسبتا بالایی شتاب دهد ، این ذرات باردار میتواند پروتون ویا دوترون باشند.

دستگاه سیکلوترون

سیکلوترون یک شتاب دهنده ذرات باردار است که در سال 1929 توسط Ernesto Lawrence با کمک همکاران و دانشجویانش در دانشگاه کالیفرنیا طرحی کرد و در سال 1930 به ثمر رسید. این دستگاه از دو آهنربای مغناطیسی بزرگ و توخالی به شکل D برای تولید میدان مغناطیسی یکنواخت استفاده می کند. دو مغناطیس نیم دایره به شکل D با کناره های وجوه مستقیم و موازی مقابل هم با مقداری فاصله قرار می گیرند. یک ولتاژ نوسانی برای تولید میدان الکتریکی بین شکاف دو D اعمال می شود. ذرات به درون میدان مغناطیسی یکی از Dها تزریق می شوند و شتاب می گیرند تا هنگامی که به شکاف بین Dها می رسند. این ذره توسط میدان الکتریکی ناشی از ولتاژ اعمالی بالا که نوسانی است، دریافت شده و این میدان موجب شتاب بیشتر ذره می شود. سپس ذره وارد فضای بین D مقابل می شود، در داخل این D باز هم ذره شتاب بیشتری پیدا می کند و از آنجا که انرژی آن بیشتر می شود در مسیر دایره ای با شعاع بزرگ تری حرکت می کند، تا دوباره به شکاف بینD ها می رسد.

 




ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ شنبه 28 بهمن 1391برچسب:, توسط مهدی |

                                                              

 فیزیك کوانتوم و حقایق شگفت انگیزش


فیزیك بدون شك علمی شگفت انگیز است. ذراتی كه وجود ندارند در احتمالات به حساب می آیند، و زمان متناسب با سرعت حركت شیء تغییر می كند. نشریه تلگراف، 10پدیده عجیب از این عجایب در علم فیزیك را با كمك تعدادی از كاربران توئیتر و كیهان شناسی به نام «ماركوس چاون» ارائه كرده است كه در ادامه از نظرتان می گذرد.

علم فیزیك کوانتم و حقایق شگفت انگیزش

 

خورشید می توانست از موز ساخته شده باشد

خورشید بسیار پرحرارت است زیرا وزن چند میلیارد میلیارد میلیارد تنی آن گرانش عظیمی به وجود می آورد كه در نتیجه هسته ستاره را تحت فشاری غیرقابل تصور گذاشته و در نتیجه فشار بالاحرارت فوق العاده تولید می كند. در صورتی كه به جای گاز هیدروژن از میلیاردها میلیارد میلیارد تن موز استفاده می شد نیز همان میزان فشار و در نتیجه همان مقدار حرارت در خورشید به وجود می آمد. با این حال با افزایش حرارت، اتم ها با بخش های مختلف ساختار ستاره یی برخورد كرده و انرژی اتمی را به وجود می آورند كه در اینجا تفاوت میان حضور هیدروژن و موز در ساختار خورشید آشكار خواهد شد.


 



ادامه مطلب...